<- Terug naar het overzicht

Kunstklimop Kunsthaag budget

Kunsthaag klimop budget – 50x50cm
Deze voordelige kunsthaag is gemaakt van duurzaam en UV bestendig kunststof.

Kunstklimop_Kunsthaag_budget_01
Kunstklimop Kunsthaag budget

Omschrijving

KUNSTKLIMOP - KUNSTHAAG

Deze Kunstklimop is dé voordeligste kunsthaag in Nederland en België.
Dit type kunsthaag is gemaakt van mooie hoogwaardige kunststoffen met een gepatenteerde UV-beschermer,hierdoor blijven de kleuren buiten in de zon minimaal 3 jaar fris groen blijft het gebraderte soepel en in vorm.

Klimop kunsthaag elementen worden voor zowel binnen- als buiten toepast. Door zijn mooie fris groene uitstraling kan de kunstklimop als decoratie maar ook voor zicht afscherming toegepast worden.
Het gebladerte van de kunstklimop is voorzien van een natuurlijke nerf details, heeft verschillende groen tinten en blad formaten, dit resulteerd in een mooie natuurlijke uitstraling
Deze budget kunstklimop variant heeft dunnere bladeren dan de A-klasse kunsthagen en is daarom veel gunstiger in prijs.

KUNSTKLIMOP Kunsthaag toepassingen
Veel gebruikte toepassingen van een nep klimop kunsthaag zijn:
Tuinschermen en wanden decoreren. Een vervuilde muur of schutting krijgt met een kunststof klimophaag weer mooie frisse uitstraling door het groene bebladerte. Vanwege de grotere bladeren ontstaat er door het zonlicht een mooie schaduwwerking. Deze slagschaduw geeft de kunsthaag een zeer natuur getrouw uiterlijk.

De montage van de kunsthaag elementen is eenvoudig zelf te doen door eenvoudig de 50×50 cm matten aan elkaar te klikken middels een pen-gat verbinding. U kunt zo iedere oppervlakte formaat koppelen en op maat knippen met een stevige keukenschaar.

Voor meer informatie over de kunsthaag montage klik hier

Specifieke kenmerken van de kunstklimop kunsthaag
De doorkijk is minder dan 5% waardoor de kunst hedera redelijk dicht is. Door de relatief grote bladeren zijn er kleine openingen tussen sommige bladeren. Wenst u nog minder doorkijk, dan adviseren wij om aan beiden kanten van het hekwerk te voorzien van kunsthaag.
De donker groene kleur en grove bladeren geven deze klimop kunsthaag een mooie uitstraling. Met diverse tinten groen en meer dan vijf afmetingen en bladvormen ziet dekunstklimop kunsthaag er natuurgetrouw uit.

Voordelen van een Hedera helix kunsthaag
De Hedera Helix is familie van de klimop (Araliaceae) en groeit graag op vochtige plaatsen tegen bomen en vlakke muren. Daardoor heeft deze populaire klimplant  in het echt veel onderhoud nodig. In Europa komt de Hedera veel in tuinen voor en kan als je niet oppast de tuin en gevels langzaam helemaal overwoekeren.
Probleem is dat tijdens het snoeien de plant een eigenaardige harsachtige geur verspreidt waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Een hedera klimop kunststof heeft daarom veel praktische voordelen. U hoeft niet te snoeien en geen zorgen meer te maken dat het de tuin overwoekert.

De kunststof klimop heeft geen last van ongedierte en bladeren uitval.
De plastic klimop wand is slechts 5 cm dik. Dus is strak tegen de muur te monteren. Verder is de klimop kunsthaag overal op te monteren waar u een hedera kunsthaag op wilt hebben. Zoals tegen muren, wanden, plafond, schuine daken en zelfs op ronde vlakken.

Voor meer info
Bel Pals Kunsthagen 0168320487
of Bezoek Pals Kunsthagen na tel afspraak

Scroll naar boven