Kunsthaag kopen?

Het mooiste assortiment kunsthagen voor binnen- en buitengebruik

Assortiment kunsthagen

Bij Groenplus beschikken we over een ruim assortiment van kwalitatieve kunsthagen. Kunsthagen bestaan in verschillende vormen en soorten en kunnen het gehele jaar buiten blijven staan. Kunsthagen behouden ook het hele jaar dezelfde kleur, zonder dat je de haag elk jaar hoeft te snoeien. De kunsthaag elementen worden gemaakt van uv bestendig pe kunststof deze kunsthagen blijven naar verwachting 5 tot 8 jaar lang hun oorspronkelijke kleur behouden. De taxus / spietjes kunsthaag wordt gemaakt van uv gestabiliseerd pvc, de eigenschap van deze kunststof is dat het geleidelijk zal verkleuren.

Omdat de kunsthaag elementen welke van pe zijn vervaardig nagenoeg niet verkleuren door toepassing van hoge kwaliteit stabilisatoren die de kleuren langer goed houden geven wij u 5 jaar garantie op kleurechtheid.

M.b.t. Het gebruik van decoratie-materialen in openbare gelegenheden is het altijd verstandig om contact op te nemen met de lokale brandweer. De toepassing en de omvang van de decoratie-materialen alsmede de soort voorziening waarin de decoratie wordt aangebracht bepalen vaak de veiligheids-klasse waaraan moet worden voldaan. Alleen een aanduiding van vlamdovend of gecertificeerd brandvertragend o.i.d. Is misleidend en wil nog niks zeggen over de toepasbaarheid van decoratiematerialen in voor publiek toegankelijke ruimten.

Overwegend  is ons kwalitatieve assortiment aan kunsthagen direct uit voorraad leverbaar. De levertijd kan verschillen per product (dit staat duidelijk aangegeven bij het product), maar 95% van de bestellingen die op werkdagen voor 11:00uur zijn geplaatst worden binnen 2 werkdagen dag geleverd. Ook voor grote bestellingen of producten die met het transportbedrijf worden verzonden geld voor 11:00 besteld, binnen 2 werkdagen bezorgd. Heeft uw product om wat voor reden dan ook een langere levertijd, dan zullen wij direct contact met u opnemen. 

Bekijk onze faq voor al uw vragen of contacteer ons via het contactformulier.

Scroll naar boven