<- Terug naar het overzicht

Harmonica kunsthaag

Harmonica kunsthaag is een echte “must have” voor de gemakmens die tuin of balkon wil decoreren.
maximale oppervlakte (1,0 x 2,0 meter = 2m2) . Kan gebruikt worden voor een oppervlakte van 135 x 50 cm.

Harmonica_kunsthaag_01
Harmonica kunsthaag

Omschrijving

Harmonica Kunsthaag

Snel en eenvoudig uw tuin of balkon decoreren met een kunsthaag ?
De harmonica kunsthaag heeft een ingenieus schaarsysteem waardoor u simpel en gemakkelijk het formaat kunt aanpassen in de breedte of in hoogte. Het hraster waarop de bladeren vast zitten is gemaakt van weerbestendig kunststof. Op de bladeren zit een natuurgetrouwe bladnerf structuur zodat de haag ook van dichtbij er natuurgetrouw uitziet.

Toepassing van een Harmonica kunsthaag
Doordat de haag eenvoudig geïnstalleerd kan worden wordt deze veel toegepast op balkons en tuinen. Verder is de kunsthaag ook veel te vinden op beurs stands, winkelinrichting en/of evenementen.

De harmonica kunsthaag verkleurd nagenoeg niet.
De bladeren zijn gemaakt van een UV bestendige kunststof.
De harmonica haag verkrijgbaar bij de Aldi, Lidle en Action zijn gemaakt van een lage kwaliteit polyester kunststof. Deze verkleurt snel en verliest na een jaar al veel bladeren. Als u iets meer geld uitgeeft dan heeft u een meer realistische kunsthaag die tevens langer buiten in de zon goed blijft. Uiteindelijk bent u veel goedkoper uit.

Kenmerkend voor dit kunsthaagsysteem is: Hoe verder de haag wordt uitgetrokken tot zijn maximale oppervlakte van 2m2, hoe minder dicht de structuur is (zie de afbeelding)
Op zijn kleinste is deze haag ca 50 x 135 cm (dan heeft deze haag een heel hoge dichtheid van ca 100%)

Scroll naar boven