<- Terug naar het overzicht

Fantasy Kunsthaag

De fantasy kunsthaag is een frise mix van diversen soorten tropische groene kunsthaag planten. Deze natuurlijk ogende kunsthaag elementen zijn gemaakt van duurzaam en UV bestendig PE kunststof. Prijs per element kunsthaag van 50x50 cm.

Fantasy_Kunsthaag_01
Fantasy Kunsthaag

Omschrijving

De fantasy kunsthaag is een mooi frisse verzameling van natuurgetrouw nagemaakte planten op een element wat uitermate geschikt voor toepassing in groene wanden en als wanddecoratie materiaal bijvoorbeeld in een entreehal, restaurant, kantoortuin of relaxruimte.
Deze fantasy kunsthaag is een rijkelijk gevulde mat met een mooie volle kwaliteit, met veel details en verschillende grote van bladeren en kleurverloop.
Deze fantasy kunsthaag elementen zijn te monteren tegen een vlakke of gebogen wand en is toepasbaar in groene muur projecten of als balkondecoratie.
Deze kunsthaag is gemaakt van hoogwaardige UV bestendig, recyclebaar en kleurvast PE kunststof.
De haagelementen zijn gemakkelijk zonder gereedschap onderling te koppelen tot elke gewenste formaat.
Deze fantasy kunsthaag elementen hebben een afmeting van 50 x 50 cm matten, en zijn eenvoudig op maat te knippen met een keukenschaar.

Daarnaast is het mogelijk om deze kunsthaag-elementen te combineren met bijvoorbeeld de spring fantasy kunsthaag elementen.

Klik hier voor de Kunsthaag montage handleiding

Eigenschappen
2 jaar garantie
UV besteding, dus langdurig kleurvast
Het gebladerte heeft een hoge dichtheid.
De kunsthaag achtergrondpanelen hebben een stabiel roosterstructuur wat het monteren van de kunstaag eenvoudig maakt.
De kunsthaag wordt geproduceerd uit recyclebaar, premium verse nieuwe PE die milieuvriendelijker is zonder geur en geen schade toebrengt aan de gezondheid van mens en natuur

Prijs per element incl. BTW af Zevenbergen

Advies = Mail of bel ons m.b.t. de verzendkosten i.v.m. de omvang van de verpakking. Dit mede omdat in de software berekende verzendkosten kunnen afwijken.

Bij afhalen en/of grotere afname is de extra korting op aanvraag.

Scroll naar boven